Review: Paese Brow Setter

Review: Paese Brow Setter

Heb je mijn unboxing-blog van mijn eerste StyleTone Box gelezen? Daarin nam ik de vijf producten onder de loep en liet ik je weten wat ik ervan vond én ervan verwachtte. Inmiddels zijn er een paar weken voorbij en wordt het wel eens tijd voor een evaluatie. Ben je benieuwd of de producten aan mijn verwachtingen voldeden? In de komende dagen zal ik per artikel een review plaatsen. Deze keer bespreek ik …

De Paese Brow Setter!

Dit is wat ik erover schreef tijdens het unboxen:

Het volgende dat ik pak, is het spannendste onderdeel van de box. StyleTone heeft ervoor gekozen om de drie kleuren waarin de brow setter van Paese geleverd wordt, willekeurig te verdelen over de boxen. Lichtbruin voor blondines en licht-brunettes, donkerbruin voor brunettes en grijs voor vrouwen met zwart haar. Ik ben donkerblond. Stel je voor dat ik een grijze brow setter zou krijgen. Daar kan ik dan helemaal niks mee! Ik ben dus superblij dat ik de lichtbruine heb. Dit is wel een product waar ik eerst moet uitzoeken hoe ik dit moet gebruiken, maar misschien heb ik er daarna we heel veel aan. Je leest het volgende maand.

Uitzoeken hoe ik het moet gebruiken heb ik het dus ... ... ... niet. Want er is geen filmpje met uitleg over dit product te vinden. Dus heb ik me gehouden aan algemene wenkbrauw tutorials.

Mijn conclusie: De Paese Brow Setter, smeert fijn en heeft een mooie kleur. Het kleurt mijn wenkbrauwen heel subtiel, maar wel aanwezig. Ik vind dat je wel redelijk veel nodig hebt waardoor het bakje wel wat snel leeg gaat.
De verpakking is erg mooi met een handig spiegeltje en, heel fijn, een kwastje! Ik ga vast op zoek naar een goedkope reserve verpakking.

Maar dan: Waar koop je dit? Ik vind het toch wat raar dat de brow setter niet eens te vinden is op de website van Paese: www.paese.nl... Volgens het boekje zou hij € 11,95 moeten kosten. Heb je er een over? Laat hieronder even een berichtje achter dan neem ik contact met je op!

Facebook Comments