Review: Ellovi Tinted Lip Butter

Review: Ellovi Tinted Lip Butter

Heb je mijn unboxing-blog van mijn eerste StyleTone Box gelezen? Daarin nam ik de vijf producten onder de loep en liet ik je weten wat ik ervan vond én ervan verwachtte. Inmiddels zijn er een paar weken voorbij en is het tijd voor een evaluatie. Ben je benieuwd of de producten aan mijn verwachtingen voldeden? In de komende dagen zal ik per artikel een review plaatsen en ik begin met…

De Ellovi Tinted Lip Butter!

Dit is wat ik erover schreef tijdens het unboxen:

“Omdat ik graag geen chemische troep binnenkrijg, ben ik wat kieskeurig met wat ik op mijn lippen smeer. Je eet daar toch een groot deel van op. Je snapt dus wel dat ik er blij van word om te lezen dat alle Ellovi producten natuurlijk zijn en alleen uit plantaardige onderdelen bestaan. Zo bevat deze stick zes ingrediënten: mangozaad, kokosolie, zonnebloemolie, shea butter, marula en alkanet. Die laatste is een mediterrane bloem die zorgt voor de lichtroze kleur.”

Zoals je ziet, werd ik al best enthousiast van de omschrijving die erbij zat en na de gekleurde lip butter een tijdje gebruikt te hebben ben ik dat nog meer. Het blijkt een van mijn favoriete producten uit de box te zijn. Ik gebruik hem iedere dag!

Hij smeert heerlijk, heeft een neutrale geur en geeft net een beetje meer kleur aan je lippen. Ik vind hem fantastisch en ga de lip butter zeker vaker bestellen. Nu nog een shop vinden die hem ook levert in Nederland. De prijs, volgens het boekje van de box, zou € 5,-- moeten zijn.

 

Facebook Comments